O3 Gel 2017-10-23T23:26:59+00:00

O3 Gel komt in twee soorten, voor de mond en voor de huid.

O3 Gel voor de huid is een geweldig middel tegen acne, huidschimmels, exzeem, psoriasis, snijwondjes en brandwonden, aften en huidinfecties.

Voor de mond is O3 Gel een 100% natuurlijke remedie voor gingivitis, mondzweren, tandinfecties en ontsteking van het tandvlees.

O3 Gel van de Health Factory wordt geproduceerd met:

• Zuivere extra vierge organische kokosnootolie;
• Pure extra vierge organische olijfolie;
• Ozon (03);
• Essentiële organische, etherische oliën zoals mirre en pepermunt;
• En dat is alles!

O3 (Ozon) Gel

Ozone Gel

Ozon komt van het Griekse ozein wat “ruiken” betekent, en heeft een karakteristieke geur die je rond hoogspanningsdraden kunt waarnemen. Een paar voorbeelden zijn een kopieermachine, een televisie of tijdens een onweersbui.

De hoogste niveaus van ozon bevinden zich in de stratosfeer, in een regio die ook wel de ozonlaag wordt genoemd – tussen 10 km en 50 km boven het aardoppervlak. Samen met zuurstof (O2), maakt ozon (O3) het leven op aarde mogelijk omdat het fotonen met kortere golflengten van ultraviolet licht (ook wel UV-stralen genoemd), die schadelijk zijn voor de meeste levensvormen uitfiltert van de zon. Ozon in de stratosfeer wordt voornamelijk geproduceerd van ultravioletstraling, dat reageert met zuurstof.

Ozon is een chemisch reactief gas en heeft bepaalde eigenschappen die zeer nuttig zijn voor de medische wereld. Jarenlang wordt ozongas gebruikt als een uiterst krachtig ontsmettingsmiddel, bijvoorbeeld in operatiekamers, waterfilterinstallaties en andere gebieden die worden bepaald door een 100% kiem- en bacterievrij klimaat. Door de chemische eigenschappen en de wijze waarop ozon reageert met andere chemicaliën zoals zuurstof, kan het de proteïnelaag van een virus wegnemen, waardoor de witte bloedlichamen hun werk kunnen doen om het virus te vernietigen. Het werkt ook tegen de meeste fungi, schimmels, gisten, bacteriën, protozoa en pathogenen die in een menselijk of dierlijk lichaam kunnen leven. Ozon oxideert het milieu of weefsel waar gisten, schimmels, bacteriën en infecties kunnen bestaan, waardoor deze pathogenen afgebroken worden. De extra zuurstof dat vrijkomt wordt door het lichaam gebruikt als een vorm van vitamine of voedingsstof om nieuwe weefselgroei te helpen.

Toegepast als een gel met 100% pure extra vierge kokosolie en olijfolie, is ozon een zeer krachtige remedie voor allerlei infecties, snijwonden en wonden thuis, op het werk, bij tandartspraktijken en dierenartsen.


O3 Gel van The Health Factory is:

  • Niet-toxisch.  
  • Verpakt in potjes van donkerviolet glas om de inhoud tegen licht te beschermen.