Loading...
Nano Silver 2017-10-23T17:16:30+00:00

Nano Zilver

Een nieuwe generatie van mineralen

Nano Zilver is volgens unieke methode geproduceerd en bevat het hoogst mogelijke zetapotentieel, gemeten by +60 mv. Gemaakt van gezuiverd water met daarin 15ppm (deeltjes per miljoen) positief geladen zilverdeeltjes tussen de 0,114 en 5 nanometer groot. Deze nauwliggende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm) zijn cruciaal voor de optimale werking van de nanoclusters zilver.

Samenstelling:

Gedestilleerd en gedemineraliseerd water met 15mg/l (15ppm) mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters zilver (Argentum). Verkrijgbaar in flessen van 1 liter, 200 ml, 100ml and 15ml sprayflesjes. Bevat geen allergenen.

Omdat zilver lichtgevoelig is, produceert The Health Factory de nanoclusters zilver in een donkere kamer. Wij verpakken onze producten in hoogwaardig donkerviolet glas, welke alleen de positieve infrarood- en ultraviolet UVA doorlaat. Dit voorkomt oxydatie van het zilver en resulteert in een superieur product met behoud van de kwaliteit en krachtige werking.

Sinds de oudheid heeft de mensheid zilveroplossingen gebruikt om pathogenen te bestrijden en ziekten te voorkomen.
Desondanks dwingen huidige Europese richtlijnen ons te vermelden dat dit product alleen uitwendig gebruikt mag worden. We laten u de keuze.

Neem contact up voor vragen over dit product.

Nanomineralen van The Health Factory zijn:

  • Bijzonder klein, zelfs kleiner dan plantaardige mineralen.
  • Niet-toxisch.
  • Bolvormig, waardoor ze veel sneller en effectiever werken dan andere producten op de markt.
  • De vorm van de deeltjes is belangrijk voor een maximaal Zetapotentieel. Maximaliseren van zetapotentieel betekent ook een langere houdbaarheid.
VIND EEN WINKEL BIJ JOU IN DE BUURT