Loading...
Nano Minerals 2017-10-23T20:05:06+00:00

Nano Basismineralen

De optimale vorm van mineraalsuppletie

Het woord “Nano” verwijst naar iets dat een zeer kleine deeltjesgrootte heeft en in een vloeibaar medium (zoals water) zweeft, zonder dat de deeltjes naar beneden zinken of naar het oppervlak drijven. In het geval van Nanomineralen is dit te danken aan hun unieke elektromagnetische lading en de extreem kleine deeltjesgrootte.

De deeltjesgrootte is een belangrijke factor voor goede minerale opname, omdat een fundamentele fysieke wet verklaart dat hoe kleiner het deeltje, hoe groter het relatieve deeltjesoppervlak. Het is dit oppervlak dat het lichaam gebruikt om af te breken en voedingsstoffen op te nemen. Hoe groter het oppervlak, hoe beter voedingsstoffen kunnen worden gebruikt.

Nanomineralen bestaan uit extreem kleine deeltjes die veel beter door het lichaam worden opgenomen dan pillen of poeders. Ze zijn ook het antwoord voor mensen met spijsverteringsproblemen waarbij de opname van vitaminen en mineralen ernstig verstoord raakt. Er is aangetoond dat mineralen van rots- en kleivormen slechts 20 tot 40% worden geabsorbeerd. Mineralen zijn vaak gebonden aan (amino) zuren om de absorptie te verbeteren. Gechelateerde mineralen worden slechts 50 tot 60% geabsorbeerd. Nanomineralen worden volledig geabsorbeerd. Wanneer de vloeistof even in de mond wordt gehouden voor het slikken, worden de mineralen direct in het lichaam geïntroduceerd en onmiddellijk gebruikt.

De essentie van mineralen

Mineralen zijn de bron van al het leven en de basis van voeding, omdat het menselijk lichaam uit ongeveer 4% mineralen bestaat. Mineralen beheersen elk orgaan en alle elektrische impulsen in het lichaam. Mineralen, zoals de 50 miljard cellen in ons lichaam die zij voeden, zijn afhankelijk van elkaar voor hun werking. Daarom hebben we het volledige spectrum nodig, net als bij planten. Maar als mineralen niet meer in de bodem voorkomen, bevatten planten ook geen mineralen meer en ontstaan er tekorten. Minerale suppletie is daarom essentieel.

We kunnen niet langer overleven zonder vitaminen en mineralen. Zonder mineralen kunnen vitaminen niet worden geabsorbeerd. Vitamines zijn eigenlijk zinloos in de afwezigheid van mineralen. Ons lichaam heeft mineralen nodig (meer dan 100 mg/dag) en sporenelementen (minder dan 100 mg/dag). De belangrijkste mineralen zijn calcium, magnesium, natrium, kalium en fosfor. Sporenelementen omvatten ijzer, zink, koper, mangaan, selenium, jodium en chroom.

Mineralen hebben drie functies:

  1. Ze bieden structuur in de vorming van botten en tanden.
  2. Zij helpen bij het behoud van een normaal hartritme, de samentrekking van de spieren, de geleiding van het zenuwstelsel en een evenwichtig zuur/base-evenwicht.
  3. Ze regelen het cellulaire metabolisme, omdat ze deel uitmaken van enzymen en hormonen die cellulaire activiteit moduleren.

Magnesium

Magnesium voert zo’n 200 functies uit in ons lichaam. Onder andere draagt het bij tot een vermindering van vermoeidheid, een normaal energieleverend metabolisme, een goede electrolytenbalans, de normale werking van het zenuwstelsel en psychologische functies, de normale werking van spieren en eiwitsynthese, de instandhouding van normale tanden en botten en speelt het een rol in het celdelingsproces. Verkrijgbaar in 1000ml, 200ml en 100 ml flessen en ook in een extra sterke versie van (70 ppm).

Zink

Nano Zink ondersteunt het immuunsystem en zorgt mede voor een goede weerstand. Zink is goed voor de concentratie, het geheugen en ondersteunt de conditie van het oof (in- en uitwendig). Verkrijgbaar in 1000ml, 200ml en 100ml flessen. Ook verkrijgbaar als een spray.

IJzer

Ijzer draagt bij tot een normale cognitieve functie en een normale energie-leverend metabolisme. IJzer werkt mee aan de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine en een normaal zuurstoftransport in het lichaam. Ook ondersteunt ijzer de normale werking van het immuunsysteem. Verkrijgbaar in 1000ml, 200ml en 100ml flessen.

Zink/Koper

Zink en koper moeten worden aangevuld in combinatie met elkaar (verhouding 10: 1). Zink is een belangrijk anti-oxidant voor ons lichaam en draagt bij tot een normaal metabolisme van vetzuren, vitamine A en eiwitsynthese. Zink werkt mee aan de instandhouding van normale botten, haar, nagels en huid, en een normaal gezichtsvermogen. Het speelt ook een rol in de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed en ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem.

Koper is ook een anti-oxidant en ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem net als zink. Het draagt bij tot de instandhouding van bindweefsels en de normale pigmentatie van het haar en de huid. Koper ondersteunt ook de normale werking van het zenuwstelsel, het ijzertransport in het lichaam en een normaal energieleverend metabolisme. Verkrijgbaar in 1000ml en 200ml flessen.

Speciale sprays

Nano Zilver en Nano Zink zijn ook verkrijgbaar in 15ml sprayflesjes – handig voor onderweg!

Face & Body Mist

Al vanaf de outheid werd goud beschouwd als een geschenk van de goden om jong, mooi en gezond te blijven. In het oude Egypte werd het Goud van de Pharaos gebruikt voor gezichtsmaskers om de huid te beschermen en monatomisch goud werd gebruikt als verjongingsmiddel.   L’Or des Pharaons is zuiver, gedemineraliseerd water met nanoclusters van puur goud, platina en zink.

Leef goed, leef gezond

Gezondheid gaat niet alleen over fitness of goed eten, het gaat om een ​​hele levensstijlverandering.

Minerale supplementen die we kopen in de winkel komen ofwel van grondsteen (hydrofoob), zoals klei, zout en grondproducten, of afkomstig van planten (hydrofiel) of vervaardigd onder zeer specifieke omstandigheden.

Nanomineralen van The Health Factory zijn:

  • Bijzonder klein, zelfs kleiner dan plantaardige mineralen.
  • Niet-toxisch.
  • Bolvormig, waardoor ze veel sneller en effectiever werken dan andere producten op de markt.
NEEM CONTACT OP VOOR VERKOOPMOGELIJKHEIDEN

The Health Factory is een groothandel van natuurlijke gezondheidsproducten, waaronder onze wereldberoemde Nanomineralen, Okinawa Zeekoraalmineralen, O3 (Ozon) producten en nog veel meer. Door de jaren heen heeft ons bedrijf aan duizenden tevreden klanten natuurlijke gezondheidsproducten geleverd, en altijd gestreefd om onze klanten te helpen gezonder leven te leiden.