Loading...
Nano Gold 2017-10-23T17:24:46+00:00

Nano Goud

Een nieuwe generatie van mineralen

Een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater met mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters goud. Gemaakt van
gezuiverd water met daarin 10ppm (deeltjes per miljoen) negatief geladen gouddeeltjes tussen de 0,14 en 4 nanometer groot. Deze nauwliggende verhoudingen (deeltjesgrootte & ppm) zijn cruciaal voor een ideale opname van de nanoclusters goud.

Wij verpakken onze producten in hoogwaardig donkerviolet glas, welke alleen de positieve infrarood- en ultraviolet UVA doorlaat. Hierdoor is ons product langer houdbaar.

Samenstelling:

Gedestilleerd en gedemineraliseerd water met 10mg/l (10ppm) mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters goud (Aurum). Verkrijgbaar in flessen van 1 liter, 200 ml en 100ml. Bevat geen allergenen.

Sinds de oudheid heeft de mensheid goudoplossingen gebruikt als levensverlenger en verjongend middel, maar ook als geneesmiddel bij allerlei ziekten. Desondanks dwingen huidige Europese richtlijnen ons te vermelden dat dit product alleen uitwendig gebruikt mag worden. We laten u de keuze

Neem contact up voor vragen over dit product.

Nanomineralen van The Health Factory zijn:

  • Bijzonder klein, zelfs kleiner dan plantaardige mineralen.
  • Niet-toxisch.
  • Bolvormig, waardoor ze veel sneller en effectiever werken dan andere producten op de markt.
  • De vorm van de deeltjes is belangrijk voor een maximaal Zetapotentieel. Maximaliseren van zetapotentieel betekent ook een langere houdbaarheid.
VIND EEN WINKEL BIJ JOU IN DE BUURT.