About Us 2017-10-23T16:23:12+00:00

Enkele jaren geleden viel ik voor een oude passie van mij, die een hoog niveau van lichamelijke conditie en laag lichaamsgewicht vereist – motorracen.

Op dat moment had ik het tegenovergestelde van wat ik nodig had: een laag fitnessniveau en een hoog lichaamsgewicht. Mijn passie voor motorracen was zo intens dat ik mezelf op een grondig schema zette van fitness training, voeding en geestelijk welzijn. Hoewel ik mijn hele leven al vegetariër ben geweest, had ik nog steeds een verschrikkelijk carb-rijk dieet. Ik rookte tussen de 20 en 40 sigaretten per dag, èn ik had een zeer duur Cubaanse sigaarprobleem.

Om te zeggen dat mijn nieuwe (zelfopgelegde) levensstijl makkelijk was, is een enorm understatement. Het vereiste veel werk op de tredmolen maar het hardste werk van alles was, en is nog steeds, het mes en de vork. En moest ik natuurlijk stoppen met roken.

Om kort te gaan heb ik mezelf getransformeerd en mijn leven is veranderd. Je kunt me vaak op de racetracks vinden (zie foto) en ik heb geen lichamelijke problemen die normaal gesproken samen gaan met een zwaar trainingsschema.

Dit is een geweldige ervaring geweest die ik via deze website wil delen. Wat je leeftijd ook is, je kan alles doen met een gezond lichaam!

superbikeIk verkoop geen snelwerkende vermageringspillen of andere middeltjes. Het tegendeel is waar.

Mijn ervaring is dat westerse geneeskunde wordt gedomineerd door de grootste bedrijven ter wereld, en hun enige interesse ligt in hun “bottom line,” niet onze gezondheid. Het concept van genezing is geen eerste overweging meer in de medische wereld. Genezing betekent het verlies van een betalende klant, dus is medicatie “symptoomonderdrukking” geworden. Als je een”klant” rechtop kan houden, heb je een betalende klant voor het leven. Je hoeft echt niet diep onder het oppervlak te graven om dit voor jezelf uit te vinden.

De sleutel tot het genezen van je lichaam van allerlei kwalen, van overgewicht tot aan kanker (ja ik zeg kanker, zie Hulda Clark, ) is om eerst een beetje verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid.

Dat doe je in feite al wanneer je dit leest. Je kunt dit ook doen door een beetje meer te lezen op deze website. Ontdek het voor jezelf, en als de dokter tegen jou of iemand zegt, “Het spijt me, hier is niets aan te doen,” dan kan jij zeggen, “Dat is grote onzin!”

Je kan op deze site informatie over onze minerale mineralen en supplementen vinden. Ik heb specifiek gekozen voor de producten waarvan ik weet dat ze echt werken, en ik heb de meest opvallende resultaten met mijn klanten gezien.

Dus, ga aan de slag! Ik hoop dat mijn medewerkers en ikzelf je kunnen helpen om al het geluk en welzijn te verkrijgen die voortvloeien uit een gezond lichaam en een natuurlijke levensstijl!

Steven de Koenigswarter
The Health Factory

Je kunt mij altijd bereiken via onze contact pagina.